Промоция!

Паста за зъби Crest Pro Health Advanced – 2 броя

 
0 out of 5 на база 0 клиентски оценки
(0 клиентски отзива)

28.99лв. 22.99лв.

Бърза поръчка
  • Описание

Паста за зъби Crest Pro Health Advanced – 2 броя – 99гр.

Поднеси на твоята уста най-високо ниво на защита с Crest Pro-health Advanced . Формулирана е с 8 предимства, които са клинично доказани ,че предпазват устната кухина и я защитават точно в зоните, които са ключови за здравето на вашата устна кухинa. Pro-Health Advanced се бори срещу кариеси, гингивит, киселинна ерозия, чувствителност, плака и тартар. Включително подпомага избелването на зъбите и свежия дъх. Добави нова защита в ежедневието си с Паста за зъби Crest Pro Health Advanced 99гр.

 

‣     Остранява повърхностните наслоявания

‣     По-здрави венци чрез предотвратяване на възпаление на венците

‣     По-силни зъби чрез укрепване на емайла

 

Crest Pro-Health Advanced е единствената паста за зъби с печат от Американската стоматологична асоциация (ADA) за всички ползи / в областта на превенцията на устаната кухина, плака и контрол над гингивит, контрол на чувствителността, намаляване на лошия дъх, и избелване. Справя се и с премахване на зъбен камък. Според Американската стоматологична асоциация , относно действията на избелващата паста Crest Pro-Health, „констатира, че продуктът е ефективен при предотвратяване и намаляване на кариесите, гингивит и плака над венеца и лош дъх, за облекчаване на чувствителността в иначе нормалните зъби, и да се избелват зъбите чрез премахване на повърхностни петна, когато се използва по предназначение.“

 

Състав: Активна съставка: Stannous Fluoride 0.454% (0.16% W/V Fluoride Ion).Допълнителни съставки: Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Hexametaphosphate, Propylene Glycol, Peg-6, Water, Zinc Lactate, Trisodium Phosphate, Flavor, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Gluconate, Carrageenan, Sodium Saccharin, Xanthan Gum, Mica, Titanium Dioxide, Blue 1.

 

Доставка

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 60лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 60.00лв е на стойност 5.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от white-bg.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден