Промоция!

Избелващи пасти Crest 3D White Radiant Mint 136 гр – 2 бр.

 
0 out of 5 на база 0 клиентски оценки
(0 клиентски отзива)

34.99лв. 27.99лв.

Бърза поръчка
  • Описание

Избелващи пасти Crest 3D White Radiant Mint – само за 14 дни гарантирано ще премахнете натрупаните повърхностни петна по Вашите зъби.

Избелващи пасти Crest 3D White Radiant Mint използва патентована формула, изцяло безопасна за емайла, която не само премахва и полира повърхностните петна, но и укрепва емайла. Хибридната формула на гел-пастата освежава с хладен взрив на мента.

 

‣    Премахване на повърхностните петна до  до 80%  за забележимо по-бяла усмивка само за 14 дни

‣    Микро-почистващите избелващи вещества покриват зъбите ви за заличаване на повърхностните петна, докато уникалната формула създава разпенващо действие, което помага за полирането им до лекото им избелване

‣    Защитата с бяло свързващо вещество помага за предотвратяване на появата на нови петна

Редовното миене на зъбите с избелваща паста за зъби може да помогне за премахване на петната и да допринесе за по-бяла усмивка. Всъщност, пастите за зъби Crest 3D White са специално разработени за отстраняване на повърхностни петна от зъбите ви само за 2 седмици. Двойната система със силициев диоксид на Crest 3D White нежно разтваря повърхностните петна, но е безопасна за емайла.

 

 

 

Доставка

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 60лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 60.00лв е на стойност 5.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от white-bg.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден