Промоция!

Избелваща паста Crest Radiant Mint 136 г.

 
0 out of 5 на база 0 клиентски оценки
(0 клиентски отзива)
Изчистване
Код: Няма Категория:
Бърза поръчка
  • Описание

Премахнете до 80% от повърхностните петна за забележимо по-бяла усмивка само за 14 дни. Избелваща паста Crest Radiant Mint използва патентована формула, безопасна за емайла, която не само премахва и полира повърхностните петна, но и укрепва емайла. Хибридната формула на гел-пастата освежава с хладен взрив на мента.

 

‣    Може да премахне до 80% от повърхностните петна за забележимо по-бяла усмивка само за 14 дни

‣    Микро-почистващите избелващи вещества покриват зъбите ви за заличаване на повърхностните петна, докато уникалната формула създава разпенващо действие, което помага за полирането им

‣    Защитата с бяло свързващо вещество помага за предотвратяване на появата на нови петна

‣    Прокарай си пътя до бриялтно бялата усмивка чрез миене на зъбите

 

Редовното миене на зъбите с избелваща паста за зъби може да помогне за премахване на петната и да допринесе за по-бяла усмивка. Всъщност, пастите за зъби Crest 3D White са специално разработени за отстраняване на повърхностни петна от зъбите ви само за 2 седмици. Двойната система със силициев диоксид на Избелваща паста Crest Radiant Mint нежно разтваря повърхностните петна, но е безопасна за емайла.

Crest предлага разнообразие от избелващи пасти за зъби, които можете да използвате всеки ден, за да отстраните повърхностните петна и да полирате зъбите си за здрава, красива усмивка.

 

Доставка

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 60лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 60.00лв е на стойност 5.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от white-bg.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден