Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Общи въпроси

Какви са ползите от използването на лентички Crest 3D White?

Всяка една система за избелване на Crest 3D White гарантира избелване на зъбите, като премахва повърхностните наслоявания, както и дълбоките наслоявания по зъба.

 

Болезнени ли са зъбите лентите Crest 3D White и могат ли да увредят емайла?

Не, продукта е формулиран да бъде безопасен и ефективен, когато се използва правилно по предписание. Всички изследвания и нашите анализни сертификати доказват, че лентите Crest 3D White са безопасни за емайла. Те съдържат същата избелваща съставка, която използват стоматолозите в стоматологичните кабинети за професионално избелване.

 

Как работят избелващите ленти Crest 3D White?

Crest 3D White Whitestrips са тънки, пластични лентички, които са покрити с избелващ гел, който съдържа пероксид и са проектирани да съответстват на формата на вашите зъби. Те работят като задържат избелващия гел на вашите зъби достатъчно дълго за да премахнете наслояванията под повърностния слой на зъбите за видимо по-бели зъби.

 

Кога ще започна да забелязвам ефекта от избелването на зъбите?

Видимите резултати варират според човека, но повечето хора започват да виждат резултати след половината от процедурата и постигат пълни резултати след приключване на цялата процедура, ако скоростта за вас е приоритет може да стартирате с тези два продукта – Crest 3D Glamorous White или Crest 3D Professional Effects да започнете да виждате резултати след 3 дни. Crest 3D White предоставя на всеки една красива усмивка на достъпна цена с гарантиран видим резултат.

 

Кога ще започнете да забелязвате резултати с Crest 3D White Whitestrips Glamorous White, Crest 3D Professional effects и Supreme Flexfit?

С лентите Crest 3D White Whitestrips с технологията Advanced Seal, вие ще започнете да виждате резултати след 2 дни.

 

Колко време ще трае ефекта от лентите?

Ефекта от лентичките зависи от няколко фактора като например колко често пиете кафе, чай, кока кола, червено вино и дали пушите. Продуктите Glamorous White и Professional effects може да държат вашите зъби бели до 18 месеца. Ако се притеснявате от всекидневните наслоявания по зъбите и искате да запазите вашата усмивка бяла за по-дълго време може да използвате пастите за зъби или водата за уста на Crest – два пъти на ден за 14 дни.

 

Мога ли да използвам лентичките по-дълго време от това описано в инструкциите за употреба?

Ние препоръчваме да използвате лентичките, както е описано в инструкциите за употреба на всеки продукт. По-дълго използване на лентичките може да доведе до чувствителност или дискомфорт на венците.

 

Понякога виждам бели петънца по зъбите си, веднага след като премахна лентичката. Ще се премахнат ли?

Да, тези бели петънца са временни и ще се премахнат до няколко часа.

 

Възможно ли е Crest 3D White Whitestrips да избели коронки, пломби и др. ?

CREST 3D WHITE WHITESTRIPS ЩЕ ИЗБЕЛИ САМО ВАШИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ ЗЪБИ. Лентичките няма да избелят вашите , пломби, коронки фасети и протези. Не използвайте лентичките с брекети. Ако имате нужда от зъболекар или имате оцветяване на зъбите от други медикаменти, попитайте Вашия зъболекар, за да се определи дали избелването на зъбите е подходящо. Избелващите ленти Crest 3D Glamorous White и Professional effects са предназначени да се задържат добре на зъбите, не използвайте върху разклатени зъби.

 

Как работят лентички Crest 3D White Glamorous White, Supreme FlexFit и Professional Effects?

Подобно на съществуващите лентички, Crest 3D White ленти Glamorous WHite, Supreme Flexfit и Professional Effects съдържат тънки, пластични ленти те са напоени с избелващ гел ,който съдържа пероксид. Изработен да слепва по формата на вашите зъби, те работят като задържат гела в пряк контакт със зъбите.

 

Доставка и плащане

Кога ще бъде изпратена моята поръчка?

Поръчките се изпращат в деня на потвърждаване по телефон. Срокът за доставка е 24 часа от потвърждаване по телефон на Вашата поръчка. За малки населени места срокът е 48 часа.


Каква е цената за доставка до моя адрес или до офис на куриерска фирма? 

При поръчка на стойност до 149.99 лв. цената на доставката е 6 лв., а при стойност над 150 лв. доставката е безплатна. Плащането се извършва единствено чрез наложен платеж при получаване на поръчката.


За колко дни пратката ще бъде доставена на моя адрес?

Срока за доставка е до 24 часа от изпращане. За малки населени места срокът е 48 часа.


Как мога платя?

Заплащате на куриера при получаване на поръчката.

 

Как мога да върна продукт?

Ако желаете да върнете продукт, той трябва да бъде в оригиналната си опаковка, неизползван и запечатан. Не можем да ви предложим връщане на продукт, ако той е използван или повреден (смачкан, скъсан или с липсващи лентички). Можете да върнете продукт до 30 дни от получаването му, като разходите за доставката при връщането са за Ваша сметка. Моля свържете се с нас, за да организираме връщането на продукта.

Специални условия

Добре ли е ако използвам избелващи продукти с предписани лекарства от лекар?

Ако имате въпроси относно това дали да използвате нашите продукти като предписание се консултирайте с вашия здравен специалист, стоматолог, лекар или фармацевт.

 

Може ли да използвам лентичките ако имам кариес?

Ако имате нелекуван кариес, ние не препоръчваме да използвате лентички Crest 3D White. Консултирайте се с вашия стоматолог преди да използвате избелващи продукти ако се нуждаете от дентално лечение.

 

Мога ли да използвам лентичките ако нося брекети?

Лентичките не трябва да се използват докато провеждате лечение с брекети, тъй като между лентичката и зъбите Ви трябва да има плътен контакт, за да може да подейства пероксидния гел. Ако лентичката няма контакт със зъбите, няма да получите желаните резултати. Освен това има възможност метала на бреките да се окисли и да повлияе негативно на зъбите и венците Ви.

 

Мога ли да използвам лентички ако имам пародонтоза?

Не използвайте лентички Crest 3D White ако имате пародонтоза. Говорете с вашия стоматолог относно лечението на пародонтозата, преди да обмисляте избелване на зъбите.

 

Мога ли да използвам лентички, ако съм бременна или кърмя?

Няма доказателства, че лентите Crest 3D White са вредни за жени, които кърмят или са бременни. Все пак Ви препоръчваме да се посъветвате с Вашия личен лекар преди тяхното използване.

 

Мога ли да използвам лентичките, ако имам коронки, пломби, фасети, мостове или други изкуствени възстановявания?

Лентичките Crest 3D White няма да навредят или да избелят тези видове стоматологична работа. Лентичките Crest 3D White ще избелят само естествени зъби, така че ако имате някой от тези изкуствени възстановявания на предните си зъби, може да има забележими цветови разлики между стоматологична работа и вашите по-бели зъби. Лентите Crest 3D White са проектирани да избелят само зъбите, които се показват, когато се усмихваш. Така че, ако имате тези видове стоматологична работа на по задните зъби, цветови разлики може да са незначителни и незабележими.

 

Чувствителност

Какви да направя ако изпитвам чувствителност на зъбите?

Kакто при всяка система за избелване на зъбите, която съдържа пероксид , може временно да се развие чувствителност на зъбите / венците , когато се използва лентички Crest 3D White, някои хора могат да изпитат чувствителност на зъбите или венците дискомфорт при използването на този или други продукти за избелване. Ако имате значителна чувствителност на зъбите или венците и имате дискомфорт, опитайте се да използвате лентичките за избелване на зъби през ден. Ако проблемът не отминава, преустановете употреба им. Използването на система за избелване на зъби върху зъбите, които вече са чувствителни, може да увеличи нивото на дискомфорт. Ако имате притеснения за чувствителност , ние ви препоръчваме да опитате ленти за избелване на зъби Crest 3D White Gentle Routine за чувствителни зъби. Други фактори, които могат да допринесат за дискомфорт са:

1 ) четкате зъбите си много често (повече от 3 пъти на ден) с много силен натиск. ,

2 ) четката е много твърда и наранява зъбите на повърхността.Ние препоръчваме да използвате мека четка за зъби, нежно да си миете зъбите . Четка за зъби с мек косъм може да помогне предпази от дразнене.

Безопасност

Какви са ползите от използването на лентички Crest 3D White?

Всяка една система за избелване на Crest 3D White гарантира избелване на зъбите, като премахва повърхностните наслоявания, както и дълбоките наслоявания навътре в зъба.


Болезнени ли са зъбите лентите Crest 3D White и могат ли да увредят емайла?

Не, продукта е формулиран да бъде безопасен и ефективен, когато се използва правилно по предписание. Всички изследвания и нашите анализни сертификати доказват, че лентите Crest 3D White са безопасни за емайла. Те съдържат същата избелваща съставка, която използват стоматолозите в стоматологичните кабинети за професионално избелване.

 

Как работят лентите Crest 3D White?

Crest 3D White Whitestrips са тънки, пластични лентички, които са покрити с избелващ гел, който съдържа пероксид и са проектирани да съответстват на формата на вашите зъби. Те работят като задържат избелващия гел на вашите зъби достатъчно дълго за да премахнете наслояванията под повърностния слой на зъбите за видимо по-бели зъби.

 

Кога ще почна да забелязвам разлика в зъбите?

Видимите резултати варират според човека, но повечето хора започват да виждат резултати след половината от процедурата и с пълни резултати след приключване на цялата процедура, ако скоростта за вас е приоритет може да стартирате с тези два продукта – Crest 3D White Whitestrips Glamorous White или Professional Effects да започнете да виждате резултати след 3 дни. Crest 3D White предоставя на всеки една красива усмивка на достъпна цена с гарантиран видим резултат.

 

Кога ще започнете да забелязвате резултати с Crest 3D White Whitestrips Glamorous White,Crest 3D Professional effects и Supreme Flexfit?

С лентите Crest 3D White Whitestrips с технологията Advanced Seal, вие ще започнете да виждате резултати след 2 дни.

 

Колко време ще трае ефекта от лентите?

Ефекта от лентичките зависи от няколко фактора като например колко често пиете кафе, чай, кока кола, червено вино и дали пушите. Продуктите Glamorous White и Professional effects може да държат вашите зъби бели до 18 месеца. Ако се притеснявате от всекидневните наслоявания по зъбите и искате да запазите вашата усмивка бяла за по-дълго време може да използвате пастите за зъби или водата за уста на Crest – два пъти на ден за 14 дни

 

Мога ли да използвам лентичките по-дълго време от това описано в инструкциите за употреба?

Ние препоръчваме да използвате лентичките, както е описано в инструкциите за употреба на всеки продукт. По-дълго използване на лентичките може да доведе до чувствителност или дискомфорт на венците.

 

Понякога виждам бели петънца по зъбите си, веднага след като премахна лентичката. Ще се премахнат ли?

Да, тези бели петънца са временни. Тези петънца не са болезнени и ще се премахнат до няколко часа.

 

Възможно ли е Crest 3D White Whitestrips да избели коронки, пломби и др. ?

CREST 3D WHITE WHITESTRIPS ЩЕ ИЗБЕЛИ САМО ВАШИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ ЗЪБИ. Лентичките няма да избелят вашите , пломби, коронки фасети и протези. Не използвайте лентичките с брекети. Ако имате нужда от зъболекар или имате оцветяване на зъбите от други медикаменти, попитайте Вашия зъболекар, за да се определи дали избелването на зъбите е подходящо. Лентите Crest 3D Glamorous White и Professional effects са предназначени да се задържат добре на зъбите, не използвайте върху разклатени зъби.

 

Как работят лентички Crest 3D White Glamorous White, Supreme Flexfit и Professional Effects?

Подобно на съществуващите лентички, Crest 3D White ленти Glamorous White, Supreme Flexfit и Professional Effects съдържат тънки, пластични ленти те са напоени с избелващ гел ,който съдържа пероксид. Изработен да слепва по формата на вашите зъби, те работят като задържат гела в пряк контакт със зъбите.

Използване

Как работят лентичките Crest 3D White?

Crest 3D White Whitestrips са тънки, пластични лентички, които са покрити с избелващ гел, който съдържа пероксид и са проектирани да съответстват на формата на вашите зъби. Те работят като задържат избелващия гел на вашите зъби достатъчно дълго за да премахнете наслояванията под повърностния слой на зъбите за видимо по-бели зъби.

 

Как да използваме лентички Crest 3D White?

Най-добре е, ако не си миете зъбите непосредствено преди прилагането на лентичките. Отворете пакетчето, изкарайте пластиката и обелете първата лентичка и наложете върху зъбите като гела трябва да бъде от вътрешната страна към зъбите. Сложете лентичката на една линия с венците. Сгънете останалата част на лентичката зад зъбите, за да се държи на място.Носете лентите за необходимия период от време, след това премахнете лентичката и я изхвърлете.

 

Добре ли е, ако използвам две лентички Crest 3D White една след друга?

Да. Можете да използвате две лентички една след друга. Носете лентичката както е описано в инструкцията за ползване, после я премахнете, изплакнете или може да изчистите с кърпа или мека салфетка зъбите, тогава може да приложите следващата лентичка.

 

Какво ще стане, ако пропусна един ден от прилагането на лентичките?

Можете да пропуснете 1, 2 или 3 дни от процедурата, без да рефлектира на цялостното ви избелване.

 

Мога ли да сменя горна лента с долна лента?

Не, ние не препоръчваме да сменяте лентите. Въпреки,че лентите ще са ефективни и ще работят, всяка горна лента е проектирана специално за покриване на площ от вашите горни зъби, докато всяка долна лента е проектирана специално за покриване на площта на вашите долни зъби (на долна челюст). Тези форми са проектирани да пазят лентите на място, докато обхващащ тези зъби, които се показват, когато се усмихваш. Облечена в долната лента на вашите горни зъби ще ви доведе до покрива по-малко площ от вашите горни зъби усмивка.

 

Какво трябва да направя, ако имам проблем с премахването на лентичката от зъбите?

Лентичките Crest 3D Glamorous White и Professional Effects са изработени по уникален дизайн като здраво задържа избелващия гел на вашите зъби, където има най-голямо значение. Ако все пак имате проблем с премахването на лентичката, може да я отлепите от вътрешната страна на зъбите за да се разхлаби захващането, после отлепете останалата част на лентичката от вашите зъби.

Избягвайте контакт с дрехите, кожата и фабрични стоки. Най-добър за употреба написан на върху пакета. Посещавайте вашия стоматолог редовно. Crest 3D White ленти не са заместител на редовната стоматологична помощ.

 

Мога ли да използвам една лентичка два пъти?

Не, използването на една лентичка два пъти няма да има полза за зъбите ви. Въпреки, че може да има гел, останал на лентата, когато свалите лентичката, повечето от водородния пероксид е изчерпан.

 

Изтървах лентичката в мивката, мога ли да я използвам?

Не е препоръчително, започнете процедурата с нова лентичка.

 

Добре ли е ако ползвам лентите Crest 3D White от вътрешната страна на моите зъби?

Не е препоръчително. Лентите са създадени за вашите горни и долни зъби. Използването на лентичките към вътрешната страна на зъбите слепването към зъбите ще бъде много слабо и евентуално е възможно и отлепване на лентичката във времето на използване.

 

Какво става, ако се образува пяна или прекомерна слюнка в устата, докато използвате лентите за избелване на зъби?

Това е естествена реакция между слюнката и водородния пероксид на нашите лентички. Слюнката се увеличава всеки път, когато поставите нещо в устата си. Както слюнката се увеличава, тя също реагира с пероксида и заедно те образуват пяна.

 

Какво да правя ако лентичката се изплъзва от зъбите?

Гледайте в огледалото за да сложите правилно вашите ленти, бъдете сигурни, че лентичката е в добър контакт със зъбите. Ако лентичката почне да се изплъзва, затворете устата си, засмуквайте за да прилепнат по-добре лентите. Не докосвайте лентичките с език. Можете да опитате внимателно да наместите лентата в пространствата между зъбите си с нокът, след това сгънете зад зъбите си. Можете също да опитате Crest 3D White Whitestrips Advanced Vivid или Professional effects, които имат Advanced Seal технология – специално проектирани за по-силна фиксация към вашите зъби.

 

Как да премахна гела ,който е останал върху зъбите след използване на лентичка?

Тъй като останалия гел не е вреден, може да направите едно от следните неща:

Изплакнете устата си с вода
Изчеткайте гела с вашата четка за зъби
Оставете го, в крайна сметка той сам ще се разтвори.

 

Ще бъдат по-податливи на потъмняване зъбите ми след използване на лентички?

Не. Лентите не могат да предизвикат по-бързо потъмняване на зъбите.

 

Мога ли да ям докато нося лентите?

Яденето по време на използване на лентите не е препоръчително. Това ще рефлектира върху крайния избелващ резултат.

 

Мога ли да пия вода докато нося лентите?

Няма проблем да пиете вода докато носите лентите Crest 3D White Whitestrips Advance Vivid и Professional Effects тъй като те имат технологията Advanced Seal, която позволява по-силно захващане на лентата към зъбите. Когато използвате от другите видове ленти не е препоръчително да пиете вода. Това ще рефлектира върху крайния избелващ резултат.

 

Мога ли да нося лентите през нощта докато спя?

Не, не носете лентите докато спите, тъй като можете да получите силна чувствителност. Спазвайте инструкциите за времето на прилагане на продукта.

 

Мога ли да четкам зъбите си преди използването на лентите?

НЕ ЧЕТКАЙТЕ зъбите си точно ПРЕДИ използването на лентите за избелване на зъби, защото е възможно да получите раздразнение на венците. Препоръчително е да изчакате минимум 60 минути след  изчеткване на зъбите.

 

Мога ли да четкам зъбите си веднага след използването на лентичките?

Да, след използването на лентите, можете спокойно да измиете зъбите си.

 

Мога ли да използвам лентичките за избелване на зъби след професионално почистване на зъбния камък от Стоматолог?

Препоръчваме ви да изчакате няколко дни след почистването на зъбния камък, ако вашите зъби са чувствителни преди използването на лентите, от друга страна ако ги използвате лентите може да имате дискомфорт. Ние препоръчваме да се консултирате с вашия стоматолог.

 

Мога ли да използвам избелваща паста докато използвам лентите?

Да. Ние препоръчваме използването на Crest 3D White Vivid или Crest 3D White Glamorous white, докато избелвате зъбите си за да запазите вашата усмивка по-бяла.

 

Моите ленти Crest 3D White са с изтекъл срок на годност. Мога ли да ги ползвам?

Дори и срока на годност на лентите да е изтекъл, те са безопасни за вас. Все пак не препоръчваме да използвате лентички с изминал срок на годност.

 

Какво става ако не видя резултати от използването на лентите?

Убедете се,че следвате препоръчителните инструкции за ползване на лентите изписани на пакета за да постигнете оптимален резултат. Ако вашите зъби са значително потъмнели е възможно да се нуждаете от 2-ри пакет лентички Crest 3d White за да получите желания ефект. Ние препоръчваме да използвате от нашите избелващи пасти за зъби за да полирате и да премахнете повърхностните наслоявания. Ако имате някакви въпроси може да ни се обадите на посочените телефони.

 

Мога ли да пуша докато нося лентите за избелване на зъби?

Не е препоръчително да пушите докато използвате лентите за избелване на зъби Crest, тъй като това може да доведе до изместване на лентатите и да попречи на крайния избелващ резултат от процедурата.

 

Мога ли да използвам лентите когато съм навън на слънце?

Да, но не излагайте лентите на слънчева светлина или на висока температура.

 

Деца могат ли да използват лентите за избелване на зъби?

Ние не сме направили проучване за деца под 12 годишна възраст. Лентите Crest 3D са предназначени да се използват от лица над 12 годишна възраст. Забележка: Лентите Crest 3D Supreme Professional са предназначени само за лица над 18 годишна възраст.

 

Мога ли да използвам избелваща паста докато използвам лентите?

Да. Ние препоръчваме използването на Crest 3D White Vivid или Crest 3D White Glamorous white, докато избелвате зъбите си за да запазите вашата усмивка по-бяла.

Не намирате това, което търсите?